Rreth Nesh – Mob In

Rreth Nesh

Shtëpia e mobileve MOB IN është një kompani,
që operon në tërë tregun e kosovës.

Me një rrjetë të gjerë të pikave shitëse dhe me një llojshmëri të gjerë të produkteve kualitative, MOB IN për klientët ofron zgjedhje të shumta për mobilimin e shtëpive, zyrave, kuzhinave, kopshteve, si dhe orendi për sektorin e hoteleve, restoranteve dhe kafeneve (HORECA).

Në programet e produkteve të MOB IN-it, mund të gjeni rreth 70 modele të dhomave të gjumit, rreth 80 modele të dhomave të ditës lëkurë dhe shtof, rreth 70 vitrina dhe komoda për televizion, rreth 25 modele të dhomave për fëmijë, rreth 60 modele te kuzhinave, rreth 79 modele te tryezave, përzgjedhje e madhe e inventarit për zyre, mbi 200 modele te perdeve, design dhe madhësive të ndryshme të tepihëve, enë, si dhe orendi të tjera shtëpiake sipas kërkesave te klientëve.

Duke pasur parasysh llojshmërinë e madhe të produkteve, kualitetin, funksionalitetin, dizajnin e përkryer modern dhe klasik, mobilje dhe çmime konkurrues të produkteve që Mobin ofron në treg për klientin, bëjnë që MOB IN të jetë lider në tregun e mobiljeve në Kosovës dhe me gjerë.

Pra, qëllimi i kompanisë është që të ofroj llojshmëri të produkteve sa më moderne dhe të kohës në treg, në mënyre që klienti të bëjë përzgjedhjen sa më të përshtatshme dhe më të mirë qe I nevojitet.

Shtëpia e mobileve MOB IN ofron këto mobile dhe produkte te ndryshme për shtëpi dhe zyre:

Dhoma gjumi, kuzhina, garniture lëkure dhe shtof, kande, shtrata, vitrina, komoda, dhoma gjumi për fëmijë, tlik tlak, tryeza dhe tavolina te ndryshme, karriga, material zyre, paradhoma, perde,tepih, tekstil, mbulesa, jastëk, jorgan,dyshek, batanije, aksesore, kopsht, banjo, ene për kuzhinën dhe gatime Shqiptare, aksesore per kuzhine, trapezari, femije dhe beba, dekorime, piktura dhe foto te ndryshme, lodra për fëmijë,llampa

Kuzhinat kane garancion 5 vjeçar nga prodhuesi gjerman Bauformat, liferimi bëhet për vetëm 21 ditë nga gjermania.

Vërejtjet Tuaja:

Partneret

hel
logo-coriumitalia
ttttt
Test Mark, vector graphic, certified
hometrend-logo
Llogo
LOGO
logo_bugatti
Logo_Dialog_4c
logo-herding
ROHE-Logo_2C (1)_opt
s.oliver_log
formano
BroshuraQershor_2013_MOBIN_VersioniFinal_28_06_2013-Final_img_12
BroshuraQershor_2013_MOBIN_VersioniFinal_28_06_2013-Final_img_11
BroshuraQershor_2013_MOBIN_VersioniFinal_28_06_2013-Final_img_10
BroshuraQershor_2013_MOBIN_VersioniFinal_28_06_2013-Final_img_9
BroshuraQershor_2013_MOBIN_VersioniFinal_28_06_2013-Final_img_5
BroshuraQershor_2013_MOBIN_VersioniFinal_28_06_2013-Final_img_3
Biberna Llogo
wimex_mofu_300
wiemann
Untitled-1
Tom-Tailor_Logo