Oferta Javore – Mob In

Oferta Javore

 • ÇMENDEN ÇMIMET NË MOBIN PËR FESTËN E FITËR BAJRAMIT!

  ofertabost

  TAVOLINË PRITJEJE

  Zbritje e madhe për Fitër Bajram
  Zbritje në këto kategori:
  Tavolinë Kuzhine,Karrige Kuzhine, Tavolinë Pritjeje, Tavolinë Ansore dhe TV Komodë

  Zbritja fillon me 22 Qershor 2017 dhe vazhdon deri më 24 Qershor 2017

 • Ferizaj

 • Prizren

Partneret